online » NLP edukacija online

Šta ćeš da radiš na jesen?
NLP ONLINE EDUKACIJA

NLP I GEŠTALT ONLINE EDUKACIJA
"ŽIVOT KAKAV ŽELIŠ"

14 ONLINE MODULa,
obimna skripta sa teKstovima i vežbama + individualni rad

01. modul - 10.09.2023. 10:00 - 13:00 - Zašto se ne razumemo?
02. modul - 24.09.2023. 10:00 - 13:00 - zaštiti se od manipulacije
03. modul - 08.10.2023. 10:00 - 13:00 - promeni percepciju
04. modul - 22.10.2023. 10:00 - 13:00 - upravljaj emocijama
05. modul - 5.11.2023. 10:00 - 13:00 - naša moć u nesvesnom umu
06. modul - 19.11.2023. 10:00 - 13:00 - upoznaj sebe
07. modul - 03.12.2023. 10:00 - 13:00 - šta znače reče reči?
08. modul - 17.12.2023. 10:00 - 13:00 - postavi životne ciljeve
09. modul - 14.01.2024. 10:00 - 13:00 - upravljanje stresom
10. modul - 28.01.2024. 10:00 - 13:00 - šta je za tebe moguće?
11. modul - 11.02.2024. 10:00 - 13:00 - šta mi je u životu bitno?
12. modul - 25.02.2024. 10:00 - 13:00 - završi nezavršene poslove
13. modul - 10.03.2024. 10:00 - 13:00 - podrži i osnaži sebe
14. modul - 24.03.2024. 10:00 - 13:00 - geštalt tehnike svesnosti

BONUS - individualni rad za sve koji žele da rade na komlikovanim temama koje ih sputavaju u promeni i na putu ka svesnijem životu

14 ONLINE MODULa
obimna skripta sa tekstovima i vežbama + individualni rad

cena kompleta je 30.000 dinara

TEME KOJE OBRAĐUJEMO NA EDUKACIJI

Stres je stanje nam govori da nešto nije u redu. Moderan način života nam je nametnuo takav način razmišljanja da prečesto sebe dovodimo do stresa. Ličnim razvojem i Geštalt tehnikama, mi možemo da naučimo kako da upravljamo stresom.

Često se dešava da dvoje bliskih ljudi, koji se vole ne mogu da se dogovore. Znamo da pričamo istim jezikom, ali kao da su nam jezici različiti. Na edukaciji pojašnjavamo tajne nerazumevanja sagovornika i učimo kako da se razumemo sa sagovornikom.

Nelagoda koju osećamo često se javlja zbog konflikta koga imamo u sebi a on  se često manifestuje kroz osećaj krivice i nekog vida ljutnje prema sebi. Ova tema je veoma bitna i iz tog razloga je obrađujemo na NLP edukaciji.

Živimo u vremenu gde uglavnom nedostaje strpljenje za druge. Sve ovo kvari naše odnose i na taj način nam, i ovako komplikovan život, bude još komplikovaniji.

Da li se dešava da ste uvek isrpljeni u kontaktu sa nekim ljudima? Da li verujete da neko na suptilan način manipuliše vašim osećanjima? Da li vam je teško da se odbranite od nekoga? Upoznajte manipulatora.

Na edukaciji učimo razne tehnike koje nam pomažu da odbranimo sebe, obranimo svoje stavove i zauzmemo se protiv manipulacije.

Kada krenemo ka nekom cilju, znamo da želimo da ga ostvarimo ali nikako da dođemo do željenih rezultata. Često je problem u tome što mi sami sebe sputavamo na putu ka ostvarenju cilja.

Kada naučite dosta o sebi, onda ćete naučiti kako da promenite sebe na način koji vam odgovara. Sve ovo vam pomaže da stignete do cilja. Ovde smo već u polju NeuroLingvističkog programiranja.

Dešava nam se da u životu veliku energiju ulažemo u ono šta nam uopšte nije bitno. Kada na kraju dođemo do ostvarenja cilja, shvatimo da je trebalo da se bavimo drugim stvarima i da nam to ostvarenje ne donosi osećaj zadovoljstva.

Način na koji gledamo kritiku nam donosi osećanje nekompetentosti, tada se osećamo loše u svojoj koži i često sebe prekorevamo. Na edukaciji učimo kako da se nosimo sa kritikom.

Ovo je česta tema individualnih sesija i dobro je kada dođemo do svesnosti da nam je potrebno više zadovoljstva. Zadovoljstvo najčešće zavisi da li ćemo da sami sebi da zadovoljimo neku potrebu. A to se uči.

Karijera zavisi najviše od nas samih. Kada upoznamo sebe, svoje kapacitete, svoje sabotere… lakše možemo da se fokusiramo na ostvarenje poslovnih ciljeva.

Šta je to šta mi želimo? Šta je to šta nam treba? Da li uporno ostvarujemo rezultate u jednom segmentu života zaboravljajući neki drugi?

Na eduaciji prvo radimo kako da budete dobro sami sa sobom. Kada postanete zadovoljni sobom, mnogo je lakše da učvrstite partnerske odnose.

Saznaćeš na edukaciji 🙂

14 ONLINE MODULa,
obimna skripta sa teKstovima i vežbama + individualni rad

cena kompleta je 30.000 dinara

FRIC PERLS

Najveći od svih, po nama, je Fric Perls koji nam je dao Geštalt psihoterapiju, predao nam tehnike svesnosti, osnaživanja i življenja u "Sada i ovde".

ALFRED KORZIBSKI

Lingvista i semantičar o kome se ne zna puno a koji je doneo jedno od najkorisnijih pojašnjenja u NeuroLingvističkom programiranju (NLP).

rOBERT DILTS

Rebert Dilts nam je pomogao, i dalje pomaže da razumemo strukturu ličnosti i da na jednostavan način prepoznamo blokade kod sebe i drugih.

MILTON ERCISON

Milton Erikson je hipnoterapeut čije smo tehnike uvrstili u ovu edukaciju. Njegov rad je poznat po radu na nesvesnom delu ličnosti.

DO SADA SMO RADILI SA PREKO 200 POLAZNIKA NA RAZNIM NIVOIMA EDUKACIJE
oVO SU NEKI OD NJIH

"NLP edukacija mi je sasvim pomogla da upoznam sebe i da sredim svoje prioritete. Sada imam više samopouzdanja i vere u život. Kada bi svako prošao edukaciju iz NLP-a sve bi postao mnogo lepše mesto. Preporučujem da se priključite edukaciji i radite na sebi."
Milja Popović
Profesor klavira
"Tražila sam nešto što će mi pomoći u radu na sebi, a da ne traje vremenski dugo. I našla sam Zoranove radionice. Na ovim radionicama, kojih je bilo 10, prošli smo sve osnovne tehnike NLPa, upoznala sam sebe bolje preko metaprograma, naučila sam da postavljam ciljeve, da bolje komuniciram svoje želje i potrebe, da bolje razumem druge. I što je najvažnije upoznala sam prijatelje nove i bila svedok pozitivne transformacije mnogih od njih."
Svetlana todorović
Medicinski tehničar
"Nlp edukacija mi je pomogla da osvestim svoje ciljeve, svoje prioritete, metode postavljanja ciljeva, vision borda i vidjenje sebe za pet, deset i dvadeset godina. Istovremeno sam radila na integraciji svih delova svojih licnosti a zahvaljujuci metodologiji rada koje sam naucila na Nlp radionici. Plakali smo, smejali se, uzivali u divnoj atmosferi."
milica tošić radulović
Advokat
"Igrom slucaja sam saznala za prvu, besplatnu radionicu kod Zorana, na koju sam otisla bez predrasuda i sa nadom da cu cuti nesto interesantno. Ta, prva, kao i svaka naredna radionica, premasile su sva moja ocekivanja. NLP mi je pomogao da se resim stalno prisutne anksioznosti koja me pratila u svakodnevnom zivotu, naucila sam da zivim u 'sada i ovde' da proslost ostavim iza sebe, a da se buducnosti radujem. Setila sam se sta je to sto me ranije ispunjavalo i cinilo srecnom, na sta sam vremenom uz obaveze zaboravila, a sada su te aktivnosti ponovo deo mog zivota."
katarina branković
Magistar farmacije
"NLP mi je promenio stav prema odredjenim zivotnim okolnostima tj.sada iz drugacijeg ugla posmatram okolnosti u svom privatnom i poslovnim okruzenju. Kroz NLP sam se susrela sa odredjenim principima koji su mi do tada bilo "strani". Samo jedan mali primer o tome. Shvatila sam da ponekada u zivotu " moram da platim cenu" da bih ostvarila ono sto zaista zelim. ZORAN je izuzetan predavac, na jako lak i zabavan nacin nam je pomogao da primenimo odredjenje metode i aksiome. Sve u svemu, zadovoljna sam zato sto sam bila deo Zoranovog tima i zato sto sam upoznala jedan deo sebe, koji mi je do sada bio nepoznat."
jelena ANĐELKOVIĆ
Ekonomista
"Što se tiče NLP edukacije, odmah prva radionica me je zaintetesovala. Ali je sve u svemu bio lep i koristan način da radim na sebi i olakšam mnoge životne okolnosti, sa kojima se srećemo vrlo često, ponekad i svakodnevno. I to primenom raznih aksioma, metoda, vremenskih linija, naročito primenom njihovom u onom periodu dok smo radili sa tobom Zorane na tome. Što se tiče individualnog rada, koučingom, naučilla sam da se nosim sa nečim što mi je u životu izazivalo ogroman pritisak i stres. Mislim da sam odlično prevazišla taj problem, zahvaljujići tebi Zorane! Ogromno hvala na tome!."
ilijana prica
Diplomirani ekonomista
"NLP me je inspirisao da razmišljam o sebi i okolini na drugačiji, pozitivan način. Edukacija mi je pruzila nova znanja i veštine, da lakše i bolje komuniciram sa ljudima, da razdvojim važne od nebitnih stvari u životu."
Biljana Podleznik
Magistar farmacije
"U trenutnku kada sam krenuo na edukaciju nisam ni mogao zaislim šta sve mogu i koje sve potencijale imam. Sa novim veštinama mi je lako da postižem dobre rezultate i da svesnije i lakše živim"
Srđan Apostolović
Analitičar
"Edukacija mi je pomogla da bolje sagledam poslovne i životne izazove na koje svakodnevno nailazim. NLP vežbama sam došla do novih svesnoti, ali i tehnika koje su mi pomogle da situacije koje su mi nekada izgledale nepremostivo danas gledam sasvim drugačije."
Maja Stamenković
Profesor geografije
"Mogu reći da sam imala srećnu okolnost da saznam da Zoran Cvetković radi coaching i NLP edukaciju. To ne spada ni u kakav magičan trik ili lažno obećanje kako ćete nekim tajnim sastojkom rešiti sve svoje probleme. Ali ne spada ni u primoravanje ili savetodavsto. Sve je bazirano na slobodnoj volji i vašoj odluci, i na ličnom razvoju kroz zabavu i opuštenu atmosferu saznajete više o tome kako da komunicirate, spoznate sebe, svoje potrebe, osećanja, kao i osećanja drugih. Učite da rastete i svakim danom, gotovo neprimetno ali sigurno postajete sve više svoji, u sve većem miru sa samim sobom i okolinom.."
Ivana Kostić
Doktor medicine
"Kroz Nlp edukaciju naučila sam kako da prepoznam odredjene obrasce ponašanja, kod sebe i drugih. Takodje sam naučila kako da postavim cilj i krenem ka ostvarenju istog. Geštalt mi je pomogao da shvatim da je sve i crno i belo, da ne postoji ispravno i pogrešno. Individualni rad sa Zokijem koji učini da atmosfera bude baš prijatna je jedno iskustvo koje se pamti. Njegovo vodjenje razgovora dovodi do toga da čovek sam sa sobom reši bilo koji problem."
DRAGANA MILJKOVIĆ
Slikarka
"Krenuvsi iz znatizelje od NLP-radionica kod Zokija, stekla sam prakticno znanje i vestine koje su mi pomogle u komunikaciji sa drugima, kako poslovnoj tako i privatnoj. Onda je usledio Gestalt gde sam doprela do dublje i iskrenije komunikacije sa sobom, a zatim individuali coaching koji me dovodi do spoznaje kako izvuci ono najbolje iz sebe na svim poljima."
jelena jovanović
Magistar farmacije
"Pored mojih bliskih ljudi sa kojima sam posla na NLP, upoznala sam i neka nova lica, ciji su zivoti, iskustva i zanimanja drugaciji od mojih ali su mi puno koristila i bilo mi je lepo u radu i druzenju sa njima. Pocevsi od lepo sredjenog prostora gde su odrzavane edukacije, dobre kafe 🙂 mislim da si odlicno vodio grupu i bio pun razumevanja i strpljenja za sve nas. Svako od nas je sa te edukacije poneo nesto korisno. Meni se najvise dopao "sendvic", "mapa nije teritorija" i "za sve u zivotu mora da se plati neka cena". Jednostavno receno vredi doziveti i proci kroz edukaciju."
DRAGINJA RADOJKOVIĆ
Tehnolog u farmaceutskoj proizvodnji
"Kroz NLP edukaciju naučio sam kako da prepoznam odredjene obrasce ponašanja, kod sebe i drugih. Takodje sam naučio kako da postavim cilj i krenem ka ostvarenju istog. Geštalt mi je pomogao da shvatim da je sve crno i belo, da ne postoji ispravno i pogrešno. Individualni rad sa Zokijem koji učini da atmosfera bude baš prijatna je jedno iskustvo koje se pamti. Njegovo vodjenje razgovora dovodi do toga da čovek sam sa sobom reši bilo koji problem."
nikola stanisavljević
Dilomirani ekonomista

vODITELJ EDUKACIJE
zORAN cVETKOVIĆ

NLP MASTER IANLP - iNTERNATIONAL aSSOCIATION FOR NEURO-LINGIOSTIC PROGRAMING

gEŠTALT COACH - GEŠTALT COACHING
pRIDRUŽENI ČLAN UDRUŽENJA ZA PSIHOTERAPIJU SAVETOVANJE I KOUČING SRBIJE

Prijave preko društvenih mreža

INDIVIDUALNI RAD

Rad sa pojedinicima ONLINE i uživo u Nišu. Tehnike rada su NLP coaching, Geštalt coaching i ZEN tehnike svesnosti.

online trening prodaje

Želite da savladate jednu od najtraženiji veština? Prijavite se za ONLINE trening prodaje.

NLP EDUKACIJA

Edukacija iz NeuroLingvističkog Programiranja ONLINE sa praktičarskim tehnikama koje bi svako trebalo da zna.

Geštalt radionice satori

Tehnikama Geštalt cochinga dolazimo do svesnosti i prepoznajemo šta zaista znači ZEN.