O meni

Zoran Cvetković

pozdrav svima

sa vama je Zoran Cvetković


Trener poslovnih veština

Voditelj Nlp i Geštalt radionica

Podrška pojedincima u ličnom razvoju

Zoran Cvetković

profesionalna karijera

1 - Prodavac na terenu

NELT Co - Prva ozbiljna pozicija na kojoj sam radio bila je kao prodavac na terenu u velikoj domaćoj firmi NELT Co. Prodavao sam robu široke potrošnje i putovao u mnoge gradove Srbije. Tom prilikom sam upoznao rad na terenu i ostvarivo zapažene rezultate. Principal, Proctor and Gamble, nam je preneo mnoge strategije i veštine koja sam uspešno savlado i danas ih koristim.

2 - farmacija prodaja

NELT Co - U istoj firmi nastavljam karijeru sa angažovanjem u prodaji farmacutiskih proizvoda apotekama, veledrogerijama i apotekarskim ustanovama. Obavaljanjem tog posla unapređujem veštine prodaje i pregovaranje sa velikim kupcima. Tada dobijam potvrdu da je prodaja proces i da važi sa sve kupce i za sve vrste robe.

3 - Supervizija prodaje

NELT Co - Ubrzo sam postavljen na mesto Supervizora prodaje i tom prilikom dobijam izvanrednu obuku u rukovođenju kadrovima. U tom periodu života sam shvatio da želim da radim sa ljudima na taj način da im budem podrška u otvarenju životnih i profesionalnih ciljeva.

4 - Regionalni menadžer

NELT Co - Veoma odgovorna pozicija koja je podrazumevala odlično poznavanje prodaje, rukovođenje kardovima, trening zaposlenih, selekciju kadrova, planiranje, realizaciju projekata...

5 - Menadžer prodaje

Beohemija/Jugohemija - Kao uspešan kadar angažovan sam na menadžerskim pozicijama i u drugim firmama. U nekim firmama sam postavio osnove za poslovanje sa svim procedurama, budžetima, strategijama... Vrlo korisno iskustvo i puno uspešnih projekata.

6 - Business developer

LIN doo - Posle velikih firmi, potražio sam promenu i nove izazove u srednjem preduzeću. Hteo sam da se oprobam u svim segmentima poslovanja, od nabavke, maloprodaje, veleprodaje, rukovođenje, budžetiranje, marketing, advertising... Tu postvaljam temelje za sveobuhvatan poslovni trening koji sadrži mnoge aspekte poslovanja. I danas sam tu zaposlen i veoma sam zadovoljan.

7 - coach i trener prodaje

Pokrećem svoju školu prodaje na terenu i dopunjujem je ostalim veštinama potrebnim za unapređenje poslovanja. U potrazi sam za stalnim usavršavanjem, tako da je NLP, Geštalt i Kaizen logična dopuna svih treninga koje sam držao u prethodnim firmama.

Zoran Cvetković

pozdrav!

Kako živiš?

Želim da mi kažeš:
Da li zbog nečega osećaš neku nelagodu?
Kako si sa tim?
Šta ćeš da uradiš povodom toga?

Ako želiš nešto da uradiš, na pravom si mestu.
Zoran Cvetković

Preporuke

"Zoran je vrlo prijatan za rad i nikad ne osuđuje. Uvek je dobro pripremljen i vrlo precizan u prezentaciji."
Petar Jamax
"Zoran je pravi vodič kroz NLP - neposredan, inteligentan, duhovit, spreman da nam pomogne i izvuče od nas najbolje"
Biljana Melisa