Poslovni treninzi

POSLOVNE EDUKACIJE
business suit, business, man

Trening u vašoj firmi

1 - Zakažite razgovor

Javite se preko kontak forme, mailom ili telefonom. U razgovoru zajedno da zaključimo da li vam je potrebna moja usluga.

2 - Precirizanje ciljeva treninga

Da bi zadovoljstvo klijenta bilo potpuno, zajedno preciziramo ciljeve obuke i preciziramo vreme održavanja treninga. 

3 - Dizajniranje treninga

Po zahtevima klijenta dizajniram trening koji će da odgovori na zahteve i dostigne postavljene ciljeve.

4 - Sprovođenje treninga

Održavamo treninge u kojima se interaktivno usvajaju nove veštine i strategije, a kroz razgovor otklanjaju blokade i ograničavajuća uverenja.

5 - Praćenje rezultata treninga

Posle završenog treninga proveravamo benefite treninga kroz komentare zaposlenih, subjektivnu ocenu i merljivo kroz rezultate.

6 - Planiranje daljeg razvoja

Zajednička provera dalje saradnje i postizanje novih ciljeva.

o treninzima

NLP business radionice su dizajnirane za potrebe poslovnog okruženja a po principima NLP veština i strategija. Radionice su iskustvene i zahteva se angažovanje polaznika da se oprobaju u raznim veštinama koje obrađujemo. Pored ostalih, Coaching je jedna od veština koja je izuzetno korisna za poslovno okruženje. Trening prodaje  je dizajniran za potrebe klijenta i orkuženja u kom radi. Veštine su proizašle iz strategija Procter and Gabmle, Wrigley kompanije, Hemofarm i mnogih drugih uspešnih kompanija. ONLINE trening prodaje je dizajniran na način da polaznici savladaju veštine prodaje dok su prate module ONLINE. Rukovođenje kadrovima je vrlo koristan trening jer obuhvata sve najznačajnije veštine i strategije za menadžere, rukovodioce, šefove timova i daje izvanredne mogućnosati za unapređenje poslovanja.

KONTAKT INFORMACIJE

Dragoljuba Stankovića Turjanca 8 18000 Niš

064/847-3782

office@zorancvetkovic.com