Poslovni treninzi » Trening prodaje

TRENING PRODAJE
men, employees, suit

Trening prodaje

Prodaja se uči

Prodaja je proces koji ima svoje korake i njima može da se ovlada. Postoje neki zakoni i neka pravila koja treba da se poštuju. Svako može da bude vrhunski prodavac.

Prodaja je pozitivna stvar

Ništa na svetu ne bi postojalo da neko nekom nije nešto prodao. Prodaja je disciplina koja pokreće na stvaranje i poboljšanje.

Svi smo mi prodavci

Ne prodaješ robu kupcima, ali prodaješ svoje vreme poslodavcu. Ako si nekada u životu uveravao svoje prijatelje da je tvoj predlog bolji od drugog predloga, onda čestitam, i ti si prodavac.

Sve polazi od uverenja

Ono u šta veruješ i šta misliš o sebi i prodaji u velikoj meri utiče kakav ćeš biti prodavac.

Drugo najtraženije zanimanje u Srbiji

Po informacijama sa sajta poslovi.infostud.com najtražernija zanimanja u 2017.

1. Prodavac u prodajnom objektu

2. Komercijalista

 

Nema škole koja daje veštine da obavljanje ovog posla

Velika je tražnja za kadrovima koje država ne školuje.Iz tog razloga sam dizajnirao ovaj trening koji polaznicima daje odlične rezultate, a firmama unapređnje poslovanja i povećanje prodaje i profita.

Trening prodaje

Osnove prodaje

Ostvarenje ciljeva

Veštine komunikacije

Otklanjanje primedbi

Zoran Cvetković

Trening prodaje

Trening prodaje je dizajniran po strategijama multinacionalnih firmi, osnovama NLP-a i Kaizen veštinama. Treninzi su interaktivni i zahtevaju angažovanje polaznika na vežbama i usvajanju novih veština. Sva pitanja su i više nego poželjna jer nas približavaju potrebama prodavaca. Strategije koje koristimo su vezane za robu ili uslugu koju vi prodajete i posle završenog treninga polaznici su osposobljeni da samostalno koriste veštine velikih multinacionalnih firmi.

KONTAKT INFORMACIJE

Dragoljuba Stankovića Turjanca 8 18000 Niš

064/847-3782

office@zorancvetkovic.com